Lapset ja nuoret

Vantaan Salamat järjestää ympärivuotista toimintaa yli 4-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kesäisin toimimme Myyrmäen yleisurheilukentällä ja Kivistössä, talvisin Myyrmäen ja Kivistön alueen kouluilla sekä Myyrmäki-hallissa. Kaikissa ryhmissä harjoitusten vetämisestä vastaavat koulutetut valmentajat. 


Harrasteryhmiin on mahdollista osallistua jo 4-vuotiaasta alkaen. Harrasteryhmissä harjoitellaan yleisurheilulajeja, opetellaan liikkumisen perustaitoja leikkien ja pelien kautta sekä opetellaan ryhmässä toimimista. Harrasteryhmät on rento ja helppo paikka harrastaa.


Kilparyhmät on tarkoitettu säännöllisestä harjoittelusta ja kilpailuista käymisestä innostuneille nuorille urheilijoille. Ryhmissä harjoittelevilta vaaditaan sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja kilpailuihin. Urheilijan polku kilparyhmiin kulkee harrasteryhmien kautta, jossa opetellaan lajien perustekniikat ja
perusasiat kilpailemisesta.


Soveltava yleisurheilukoulu on tarkoitettu henkilökohtaisempaa ohjausta tarvitseville yli 8-vuotiaille lapsille. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla on esimerkiksi oppimisvaikeuksia, näkö-, kehitys- tai liikuntavamma. 


Päiväurheilukoulu on tarkoitettu 7-12-vuotiaille ja se järjestetään päiväaikaan kesä- ja elokuussa.