Valmennusryhmät

Vantaan Salamien ympärivuotiset valmennusryhmä ovat tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille yli 8-vuotiaille nuorille urheilijoille. Pienimpien valmennusryhmissä harjoitellaan kilpailuissa käymistä ja vanhimpien valmennusryhmien toiminnassa kilpailut ovat olennainen osa ryhmien harjoittelua. Valmennusryhmätoiminta on suunniteltu tukemaan lapsen ja nuoren urheilijaksi kasvamista urheilijan polulla. Kaikille valmennusryhmätoiminnasta kiinnostuneille pyritään tarjoamaan paikka oman ikäisten valmennusryhmässä osaavien valmentajien ohjauksessa.

Nuorimpien valmennusryhmissä harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja monipuolisen pohjan luomiseksi ja valmennusryhmäläisten kasvaessa harjoittelua ohjataan enemmän urheilijan oman lajin suuntaan.

Ryhmiin pääsemiseksi tärkeintä on innostus harjoittelua ja kilpailemista kohtaan! Nuorimpien valmennusryhmiin voi tulla mukaan myös ilman aiempaa yleisurheilutaustaa ja myös kesken kauden.


2008-2010-syntyneiden valmennusryhmä

Ryhmässä harjoittelee vuosina 2008-2010 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Ryhmän harjoittelu koostuu yleisurheilun lajitaitojen, yleistaitojen sekä ominaisuuksien harjoittelemisesta lapsen kehitysvaihe huomioiden. Harjoitellakseen ryhmässä ei tarvitse olla erityislahjakkuus, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä. Ryhmässä opetellaan myös kilpailuissa käymistä omien valmentajien opastuksella. Ennen ryhmään tulemista on ensimmäisestä harjoituskerrasta sovittava etukäteen.


Harjoitusajat:

Maanantai klo 17.00-18.30

Keskiviikko klo 18.00-19.30


Ilmoittaudu mukaan täältä!

2006-2007-syntyneiden valmennusryhmä

Ryhmässä harjoittelee vuosina 2007-2006 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Harjoituksissa korostuu monipuolisuus ja harjoituksissa näkyy tekemisen meininki. Harjoittelu on suunniteltu pitkällä tähtäimellä huomioiden kyseisen kasvuvaiheen erityispiirteet. Ryhmäläiset käyvät myös aktiivisesti kilpailuissa yhdessä sovittujen kilpailujen mukaisesti. Ennen ryhmään tulemista on ensimmäisestä harjoituskerrasta sovittava etukäteen. Ryhmään pääsemiseksi voi olla tarpeen taustasta riippuen harjoitella ensin yleisurheilukoulun puolella.


Harjoitusajat:

Maanantai klo 17.00-19.00

Keskiviikko klo 17.00-19.00

Lauantai klo 11.00-13.00


Ilmoittaudu mukaan täältä!


Nuorisovalmennusryhmät (2005 ja aiemmin syntyneet)

Nuorisovalmennusryhmissä harjoitusten määrä ja vaativuus nousee asteittain iän mukana. Tarkoituksena on, että ryhmissä harjoitellaan ja kilpaillaan aktiivisesti ja sitoutuneesti. Valmennusryhmät tarjoavat monipuolista ja tehokasta kilpailuihin tähtäävää harjoittelua yksilölliset vahvuudet ja kehityskohteet huomioiden. Ryhmillä on ryhmäkohtaiset harjoitusajat, jotka valmentaja tiedottaa omille ryhmäläisilleen.

Nuorisovalmennusryhmiin pääsemisestä on sovittava ryhmän valmentajan kanssa. Ennen nuorisovalmennusryhmään siirtymistä urheilijan taustasta riippuen voi olla tarpeellista harjoitella ensin urheilukoulun puolella, mikäli yleisurheilun perusharjoitteet eivät ole tuttuja.


Tällä hetkellä toimivat nuorisovalmennusryhmät:

-2004-2005 syntyneiden valmennusryhmä

-2000-2003 syntyneiden valmennusryhmä

-1999-2001 syntyneiden valmennusryhmä

-Kestävyysjuoksuryhmä


Valmennusryhmien hinnat:

1 krt/vko 40€/kk

2 krt/vko 55€/kk

3 krt/vko 65€/kk

4 krt/vko 70€/kk

5 krt tai enemmän / vko 75€/kk

Lisäksi maksettavaksi tulee seuran jäsenmaksu.
Vuonna 2020 jäsenmaksu 35 € (alle 18 v., opiskelija), 45 € (aikuinen) ja 75 € (perhe).


Hinta sisältää: ohjatut harjoitukset 1-6 krt /vko, yli 10v. osallistumisen lajikouluihin, kilpailulisenssin sisältäen vakuutuksen, osallistumisen seuran omiin kilpailuihin (Silja Line seurakisat, mestaruuskisat, Sinettikisat) ja piirimestaruuskisoihin (Junnu- ja pm-kisat) sekä t-paidan.

Laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa (laskutuskaudet: tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja loka-joulukuu).

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevista linkistä!

Huom.! Muista ilmoittaa ajoissa, mikäli harrastus loppuu. Lopettamistapauksissa käytämme yhden kalenterikuukauden sääntöä. Laskutuksen loppuminen lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana lopettamisesta on ilmoitettu. Ilmoitus lopettamisesta tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@vantaansalamat.fi.


Mikäli haluat mukaan valmennusryhmään, ota yhteyttä toimisto@vantaansalamat.fi