Valmennusryhmät

Vantaan Salamien ympärivuotiset valmennusryhmä ovat tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille yli 8-vuotiaille nuorille urheilijoille. Pienimpien valmennusryhmissä harjoitellaan kilpailuissa käymistä ja vanhimpien valmennusryhmien toiminnassa kilpailut ovat olennainen osa ryhmien harjoittelua. Valmennusryhmätoiminta on suunniteltu tukemaan lapsen ja nuoren urheilijaksi kasvamista urheilijan polulla. Kaikille valmennusryhmätoiminnasta kiinnostuneille pyritään tarjoamaan paikka oman ikäisten valmennusryhmässä osaavien valmentajien ohjauksessa.

Nuorimpien valmennusryhmissä harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja monipuolisen pohjan luomiseksi ja valmennusryhmäläisten kasvaessa harjoittelua ohjataan enemmän urheilijan oman lajin suuntaan.

Ryhmiin pääsemiseksi tärkeintä on innostus harjoittelua ja kilpailemista kohtaan! Valmennusryhmiin voi tulla mukaan myös ilman aiempaa yleisurheilutaustaa ja myös kesken kauden.

Valmennusryhmät siirtyvät harjoittelemaan Myyrmäen yleisurheilukentälle huhtikuun loppupuolella. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa!


Minivalmennus (8-11-vuotiaat)

Ryhmässä harjoittelee vuosina 2006-2009 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Minivalmennusryhmän harjoittelu koostuu yleisurheilun lajitaitojen, yleistaitojen sekä ominaisuuksien harjoittelemisesta lapsen kehitysvaihe huomioiden. Harjoitellakseen ryhmässä ei tarvitse olla erityislahjakkuus, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä. Ryhmässä opetellaan myös kilpailuissa käymistä omien valmentajien opastuksella. 


Harjoitusajat 17.4.2017 alkaen:

Maanantai klo 16.45-18.15 Myyrmäen yleisurheilukenttä
Keskiviikko klo 16.45-18.15 Myyrmäen yleisurheilukenttä
Perjantai klo 18.00-19.00 Myyrmäen yleisurheilukenttä


ILMOITTAUDU MUKAAN SIVUN ALAREUNASSA OLEVASTA LINKISTÄ!

Juniorivalmennus (12-13-vuotiaat)

Ryhmässä harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Harjoituksissa korostuu monipuolisuus ja harjoituksissa näkyy tekemisen meininki. Harjoittelu on suunniteltu pitkällä tähtäimellä huomioiden kyseisen kasvuvaiheen erityispiirteet. Juniorivalmennusryhmäläiset käyvät myös aktiivisesti kilpailuissa.


Harjoitusajat 17.4.2017 alkaen:

Maanantai klo 18.00-19.30 Myyrmäen yleisurheilukenttä
Keskiviikko klo 18.00-19.30 Myyrmäen yleisurheilukenttä
Perjantai klo 16.30-18.00 Myyrmäen yleisurheilukenttä


ILMOITTAUDU MUKAAN SIVUN ALAREUNASSA OLEVASTA LINKISTÄ!


Mini- ja juniorivalmennusryhmien hinnat

1 krt/vko 40€/kk

2 krt/vko 45€/kk

3 krt/vko 50€/kk

Hinta sisältää: ohjatut harjoitukset 1-3 krt /vko, yli 10v. osallistumisen lajikouluihin, kilpailulisenssin sisältäen vakuutuksen, osallistumisen seuran omiin kilpailuihin (Silja Line seurakisat, mestaruuskisat, Sinettikisat) ja piirimestaruuskisoihin (Junnu- ja pm-kisat) sekä t-paidan.

Laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa (laskutuskaudet: tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja loka-joulukuu).

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevista linkeistä! Ilmoittautuessasi kirjoita "selite"-kohtaan harjoituskertojen määrä.


Nuorisovalmennusryhmät

Nuorisovalmennusryhmissä harjoitusten määrä ja vaativuus nousee asteittain iän mukana. Tarkoituksena on, että ryhmissä harjoitellaan ja kilpaillaan aktiivisesti ja sitoutuneesti. Valmennusryhmät tarjoavat monipuolista ja tehokasta kilpailuihin tähtäävää harjoittelua yksilölliset vahvuudet ja kehityskohteet huomioiden.


Pasin ja Baraan valmennusryhmä

-Ryhmässä harjoittelee vuosina 2000-2003 syntyneitä urheilijoita

Hinta: 55€/kk (laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa)

-Perustelluista syistä hinta voidaan porrastaa käyntikertojen mukaan (esim. toisen lajin harrastaminen)


Ollin ja Sannan valmennusryhmä

-Ryhmässä harjoittelee vuosina 1997-2000 syntyneitä urheilijoita

-Ryhmässä on pääosin pikajuoksijoita ja hyppääjiä

Hinta: 60€/kk (laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa)

-Perustelluista syistä hinta voidaan porrastaa käyntikertojen mukaan (esim. toisen lajin harrastaminen)


Jarin kestävyysjuoksuryhmä

-Ryhmässä harjoittelee vuosina 1995-2001 syntyneitä urheilijoita.

Hinta: 60€/kk (laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa)

-Perustelluista syistä hinta voidaan porrastaa käyntikertojen mukaan (esim. toisen lajin harrastaminen)


Aapon heittoryhmä

-Ryhmä harjoittelee heittolajien ehdoilla

Hinta: 60€/kk (laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa)

-Perustelluista syistä hinta voidaan porrastaa käyntikertojen mukaan (esim. toisen lajin harrastaminen)


Hinnat sisältävät: ohjatut harjoitukset 4-6 krt /vko, osallistumisen lajikouluihin, kilpailulisenssin sisältäen vakuutuksen, osallistumisen seuran omiin kilpailuihin (Silja Line seurakisat, mestaruuskisat, Sinettikisat), piirimestaruuskisoihin (Junnu- ja pm-kisat), osallistumisen SM-kilpailuihin, osallistumisen am-kilpailuihin, kuljetukset SM-viesteihin, majoitukset SM-kilpailuihin omaa lajia edeltävälle yölle, mahdollisuuden saada valmennustukea yli 14-v. sekä t-paidan.


Ilmoittaudu sivun alaosassa olevista linkeistä, valmennuspäällikkö on uusiin nuorisovalmennusryhmäläisiin yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen!


Lisätietoja valmennusryhmistä:

Valmennuspäällikkö

Olli-Pekka Mykkänen

puh. 045-1466 711

olli.mykkanen@vantaansalamat.fi