Vantaan Salamat seura-asuja
myy Ykkös-Urheilu


Vapaalantie 2,
01650 Vantaa
p. 010 271 00 00

Aukioloajat:
ma-pe 12-19
la 9-14

Seura-asut

Vantaan Salamat -seuratuotteet ovat Adidas-mallistosta. Seuratuotteisiin kuuluvat Condivo-malliston seura-asut (tuuli-, verryttely- ja muut asut), miTeam-malliston kilpa-asut sekä muut seuratuotteet (laukut).


Seuratuotteet myy Ykkös-Urheilu, lisäksi pieni erä tuotteita toimistolla (kts. alla).


Tutustu tuotteisiin:


Condivo seura-asut ja laukut:
tuuli-, verryttely- ja muut asut sekä kilpa-asujen lasten koot, hupparit sekä laukut.

HUOM! Condivo-mallisto on hieman muuttunut verrattuna kuviin; molemmat, sekä uusi, että vuoden 2014 mallisto on käytössä rinnakkain.


miTeam kilpa-asut
shortsit, paidat, trikoot & Track Suit -edustus- ja verryttelyasu.

Kilpa-asujen miTeam-tuotteiden kokotaulukko.


Myös Vantaan Salamat -pipot Ykkös-Urheilusta.

Toimistolla myynnissä erä Condivo-tuotteita ja miTeam -kilpa-asuja hieman edullisempaan hintaan.
Toimistolla saatavilla olevat tuotteet ja kokovaihtoehdot
löydät täältä

Lisäksi myynnissä vanhan malliston asuja, Vantaan Salamat t-paitoja ja piikkareita.Mikäli haluat ostaa itsellesi toimistolla olevia tuotteita, olethan yhteydessä Ritaan, rita.huttu(*)vantaansalamat.fi, p. 045 1130 373.Seura-asujen käyttöä kannustetaan seurahengen ylläpitämiseksi ja seuran värien esille tuomiseksi erilaisissa kilpailuissa. Seuran urheilijat ovat seuran edustajia julkisuudessa ikäluokasta riippumatta.
Kannustamme urheilijoita ja muuta seuraväkeä pukeutumaan seuran asuihin kilpailuissa ja muissa edustustilanteissa. Seura -tai kilpa-asujen puuttuessa myös seuran omia Pikkujätti -logolla varustettuja t-paitoja voi käyttää (ensisijainen vaihtoehto sininen paita).

Vantaan Salamien seura-asujen ja -varusteiden hallitsevana värinä on seuran pääväri eli tumman sininen. Muita seuratuotteiden värejä ovat punainen, valkoinen ja musta.